Start van het nieuwe schooljaar!

Start van het nieuwe schooljaar!

De start van het schooljaar komt eraan. Ik kan niet de enige mama zijn bij wie dit toch steeds een beetje stress meegeeft. Voor ons is dit telkens een dubbele start, want ook ik begin uiteraard dan terug te werken. Al ben ik meestal dan wel achter de schermen al terug een 2-tal weken het één en ander aan het voorbereiden ;).

Wij zijn gisteren stilletjes aan alvast begonnen aan de voorbereidingen voor onze jongens. Uniform passen, checken wat Antoine nodig heeft voor het nieuwe schooljaar, ...

Wij geven jullie dan ook met plezier onze top 3 van "back-to-school"-merken mee! :) Per merkje geven we ook onze favoriete producten mee ;). 

1. Trixie

Eén van onze favoriete merkjes. Voor allerlei zaken, maar dus zeker ook voor de "back to school"-producten. Onze favorietjes: de boekentasjes, de drinkbussen (écht de allerbeste!), de thermische lunchzakjes & de thermische potjes (als je eens iets warm wil meegeven bijvoorbeeld).

https://www.trixie-baby.com/school

2. Goedgemerkt

Wie nieuw schooljaar zegt, zegt ook naamtekenen. Niets zo eenvoudig als de stickers van goedgemerkt. Wij gebruiken zowel de gewone naamstickers als de kledingstickers. Sticker plakken en klaar, zo eenvoudig is het echt! :) Een pak tijd uitgespaard tegenover strijklabels bijvoorbeeld. Als je de naamstickers op het etiket plakt, blijven ze ook in de was super goed zitten.

https://www.goedgemerkt.nl/

3. Mepal

De brooddozen met onderverdelingen en de koekendoosjes van Mepal vinden wij echt heel goed. Bovendien kan je deze helemaal personaliseren, zelfs met een foto, waardoor je kindjes altijd hun brooddozen herkennen. 

https://www.mepal.com/be-nl/voor-kinderen/back-to-school

Helaas geen affiliatelinkjes hier ;) We geven gewoon heel graag onze favoriete producten mee. Succes met de voorbereidingen! 

 

Terug naar blog